Últims detalls Edcampers! ;)

Benvolguts i benvolgudes participants de l’Edcamp #rubicity,

A pocs dies de la trobada Edcamp volem comentar-vos alguns aspectes pràctics que serà millor que pugueu anar coneixent:

HORA D’ARRIBADA

L’estona d’acreditacions està programada per a la franja de 9:00 a 9:20h del matí de dissabte. Quan arribeu us haureu de dirigir a la taula assenyalada com “Acreditacions” per indicar que heu arribat i que les persones voluntàries us facin entrega de l’acreditació i al bossa de participant amb obsequis d’alguns patrocinadors.

Sí que us demanem que no arribeu més tard de les 9:40 que és quan està prevista la dinàmica d’inici i on s’informarà de les instruccions de la jornada.

Us afegim el fulletó on trobareu l’horari i alguna dada important que us pot ser d’utilitat.

LLOC DE LA TROBADA I APARCAMENT

La trobada tindrà lloc a l’escola Maristes Rubí situada al C/Magallanes, 65. A l’escola hi ha aparcament, però és limitat. Per poder accedir a l’aparcament haureu d’ensenyar aquest correu electrònic a les persones voluntàries. Quan no quedin places d’aparcament us ho avisarem, als voltants de l’escola hi ha aparcament gratuït.

REBUDA

Durant l’estona de la rebuda, veureu que alguns dels nostres col·laboradors/patrocinadors estaran presents amb una selecció de materials de mostra. L’editorial Baula tindrà una taula amb una mostra de llibres escolars i una de literatura infantil i juvenil; i la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler tindrà una selecció de llibres de l’àmbit educatiu que hem demanat que puguin exposar. Tindreu una estona, mentre s’acrediten els participants, per poder fer un cop d’ull amb total llibertat. 

TEMES PER A LA REFLEXIÓ

Una vegada hagueu recollit la vostra acreditació, haureu de dirigir-vos a l’espai on trobareu mapa de sessions. Algunes persones voluntàries us oferiran “post-it” per poder plantejar dos temes que us agradaria tractar en alguna de les sessions. Podeu anar pensant els temes, penseu que el debat serà al voltant de la pregunta: Quins reptes et planteges per transformar l’educació? L’equip organitzador anirà creant el mapa de sessions a mesura que feu les vostres aportacions.

COMPARTEIX!

Des d’aquest moment podeu anar utilitzant l’etiqueta #edcamp_rubicity a les xarxes socials! Durant la jornada també podreu anar comentant tot allò que vulgueu!

Qualsevol pregunta que tingueu, si us plau, no dubteu en contactar amb nosaltres! Us respondrem el més aviat possible.

Tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres un Edcamp que serà molt enriquidor per a tots i totes!

Fins dissabte!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s